Inte installerat än

Jag har flyttat till en ny lägenhet som är mycket billigare än vad den andra var. Det är faktiskt väldigt skönt men jag måste också medge att den som jag har nu är lite ruffigare och behöver en hel del omhändertagande. Dock behöver jag inte oroa mig för min ekonomi längre och det känns faktiskt hur bra som helst. Det enda jag behövde fixa var ju eluttagen också. Men jag kände att jag skulle göra allt så smidigt som möjligt den här gången så jag gjorde så att jag beställde alla eluttag från internet så jag inte behövde åka iväg. Det företag som jag köpte dem ifrån heter Renova och jag tror verkligen att det var ett bra val. Hur som helst så har jag inte installerat dem än men jag ska göra det så fort som jag får tid för det och det är ju faktiskt skönt.

This entry was posted on Wednesday, May 14th, 2014 at 9:26 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply