Kirurgen Jonas Röjdmark

Är du på väg att göra ett estetiskt kirurgiskt ingrepp och blivit rekommenderad att vända till Jonas Röjdmark? Då ska du självklart leta fram så mycket information som möjligt.
Jonas Röjdmark är en otroligt erfaren kirurg med medlemsskap i bland annat SFEP (Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi) och International Society for Aesthetic Plastic Surgery. Han arbetar idag på Akademikliniken i Stockholm. Innan dess har han hunnit med att arbeta utomlands, forskat en hel del och även arbetat som överläkare på ett av Sveriges största Julius, Karolinska institutet. Med över 20 års erfarenhet i bagaget och inom flera olika område har Jonas Röjdmark mycket kunskap att luta sig tillbaka mot. Fortfarande finns ett stort intresse kvar för forskning.
Medlemskapet i SFEP garanterar att medlemmarna fortlöpande vidareutbildar sig och håller sig à jour med nya metoder och nya forskningsresultat.
Den erfarne Jonas Röjdmark har både en svensk läkarlegitimation och även en amerikansk läkarlegitimation.

This entry was posted on Tuesday, May 12th, 2015 at 1:27 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply